Squashliigan II-divisioonapelien tulokset 23.3.24

Posted on Posted in Jäsenkirje, Kilpailut, Tiedotteet

KSQ II -joukkue matkasi 23.3.24 Vantaalle Myyrmäen squashpyhättöön. Joukkueessa pelasi tällä kierroksella 1. Simo Toimela, 2. Teemu Tossavainen, 3. Niko Manula ja 4. Janika Irjala. Ensimmäisellä kierroksella KSQ II vastaan asteli isäntä MyyrSquash. Simo kohtasi Richard Òngin. Richard aloitti vahvemmin ottelun ja voitti kaksi ensimmäistä erää. Simon peli oli alussa erittäin passiivista, eikä päässyt hyökkäyspaikoille. Toisen erän jälkeen Simo alkoi määrittää pelin tempoa ja hyökkäsi kliinisesti. Simo kairasi voiton tiukassa ottelussa erin 3-2. Teemu kohtasi Antti Holopaisen. Ottelu oli mukaansatempaavaa ja vauhtia riitti, mutta Antti oli yksinkertaisesti parempi lyöntivalinnoissaan ja liikkeessään. Hän voitti ottelun ansaitusti erin 3-0. Niko pelasi Valerii Khrapalia vastaan. Niko löi tarkkoja palloja ja piti huolen, että Valeriilla oli jatkuvasti kiire. Valeriilla oli ikävä kyllä riittävä kestävyys ja ketteryys jatkuvasti pelastamaan selkeitä Nikon pisteitä. Valerii nappasi levottomilla jaloillaan ottelun erin 3-0. Janika kohtasi Sisu Rantamaula. Näiden vasureiden kamppailussa Janika pääsi ensimmäisessä erässä paremmin pallon päälle, mutta sen jälkeen hänen liikkeensä räjähtävyys väheni merkittävästi, joka johti tiukkoihin erätappioihin. Sisu oli sisukas ja voitti ottelun erin 3-0.

Päivän toinen vastustaja oli sarjan kärkisijalla majaileva HSK. Simo sai revanssin Justus Timosta vastaan hävittyään hänelle vastikään erin 3-0. Häviöstä sisuunnuttuaan Simo voitti ensimmäisen erän kliinisellä pelillä. Lopuissa kolmessa erässä Simon kliinisyys katosi ja lyönnit jäivät lyhyiksi, minkä takia Justus voitti erin 3-1. Teemu kohtasi Olli Marjomaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkoja, varsinkin toinen erä kuvasti ottelun tiukkuutta sen loppuessa numeroin 13-11, koska Teemu ei päästänyt Ollia hyödyntämään kliinisyyttään. Viimeisessä erässä Teemu ei enää pystynyt samankaltaiseen liikkeeseen ja laadukkaaseen lyöntipeliin kuin kahdessa ensimmäisessä erässä ja hävisi sen erän selkeästi. Olli voitti ottelun erin 3-0. Niko kohtasi Kimmo Puukon. Kimmo hyödynsi vahvaa kämmenlyöntiään ottelussa. Niko ei päässyt päättämään pelin tempoa, joka sopi Kimmolle hänen viedessään ottelun erin 3-0. Janika kohtasi Jan Riutan. Janikan suurimmaksi haasteeksi ottelussa koitui syötönpalautukset, mikä mahdollisti Janille loistavat lyöntipaikat. Ottelu loppui Janille erin 3-0.

KSQ II:n kausi ei vielä paketissa, koska edessä on putoamiskarsinnat, jotka pelataan 13.4. KSQ II lähtee tarmokkaasti puolustamaan asemaansa 2.divisioonassa.

Teksti ja kuva: Teemu Tossavainen