SquashLevels: KSQ boxiliiga

Posted on Posted in Jäsenkirje, Kilpailut, Tiedotteet

On keskustelu KSQ:ssa “ranking” pelien elvyttämisestä. Pääkaupunkiseudulla on otettu käyttöön hyvillä kokemuksilla SquashLevels sovellus, jonka avulla lohkopelit on näppärä järjestää ja ylläpitää.

KSQ:lle on myös nyt avattu SquashLevelsiin boxisarja, jossa saat pelikavereita ja pääset mittaamaan tasosi muita pelaajia vastaan.

Sarjaan voi osallistua kuka tahansa rekisteröitymällä SquashLevelsiin ja ilmoittautumalla mukaan. Sarja pelataan 3-5 pelaajan lohkoissa ja sarja on käynnissä kevätkaudella 31.5.24 asti. Tavoitteena on perustaa alkuun 3 pelaajan lohkot, jolloin pelejä tulee 2/pelaaja/kk. Pelit pelataan sarjan lohkoissa kuukausittain. Lohkot rakennetaan siten, että samassa lohkossa on suurin piirtein saman tasoisia pelureita. Aloitamme 1.2.24 ja heti kun tarpeeksi pelaajia on ilmoittautunut. Sarjaan pääset mukaan myös kesken pelikauden. Pelaajat sopivat pelien ajankohdat keskenään, apuna oma KSQ boxiliigan whatsup-ryhmä. Tulokset merkitään pelaajien toimesta SquashLevels/KSQ boxiliigan ko. lohkoon. SquashLevels on sovelluksena maksuton.

SquashLevelsissä on toki paljon muutakin, squash-harjoitteita, pelituloksia jne.

Luo tili SquashLevelsiin täällä: https://www.squashlevels.com/menu_login
Ilmoittaudu mukaan KSQ boxiliigaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keijo.petelius@gmail.com