KSQ kinkkukisan tulokset ja pikkujoulut 15.12.23

Posted on Posted in Jäsenkirje, Kilpailut, Naiset, Seniorit, Tiedotteet

Kouvolan Squash-seuran perinteinen kinkkukisa ja pikkujoulut pidettiin perjantaina 15.12.23.
Kinkkukisaan Tähtisquash-hallilla osallistui 8 kisaajaa. Pelit pelattiin kahdessa lohkossa. Ilahduttavasti mukana oli myös juniorien edustajana Leo Lähde. Leon esimerkkiä rohkeasta mukaantulosta kisaan sopii kaikkien ottaa esimerkkiä! Finaalipelissä kohtasivat Janne En ja Keijo Petelius. Kuten kaikki kinkkukisan pelit, niin tämäkin pelattiin tasoituspistein. Jannen kovat, tarkat lyönnit ja liike purivat ja voitto pokaalin sekä kinkun kera Jannelle – Onnittelut! Keijo puolestaan sai “katkeran kalkin” palkinnon, mikä sekään ei ollut huono…
Pelien jälkeen siirryttiin illastamaan hallia vastapäätä sijaitsevaan Vanhaan Kauppaan. Ruokailijoita oli mukavasti 15 henkeä ja mikä parasta, nyt naisia oli myös illanvietossa. Illan aikana keskusteltiin vilkkaasti ja ideoitiin mm. kinkkukisan kehittämistä. Päätöskin tehtiin, eli ensivuonna kisataan kolmesta kinkusta. Kinkkukisassa on 1. naisten sarja, 2. miesten sarjassa kisataan kinkusta myös platen osalta.
Kiitokset kaikille kisaan ja illanviettoon osallistuneille!