Squash SM 23 tulokset, koululaispäivä, neluripelit

Posted on Posted in Jäsenkirje, Junioritoiminta, Kilpailut, Koulutus/Valmennus, Seniorit, Tiedotteet

Terve,

Muutama tiedote:

1. Squashin SM-kisat pelattiin 10-12.2.23 Talissa. KSQ:ta edustivat MY-sarjassa Olli Tuominen ja MB sarjassa Simo Toimela. Olli pelasi MY (Miehet, yleinen) sarjan finaalissa Miko Äijästä vastaan. Tiukan pelin voitti lopulta Miko erin 3-2. Ollille tällä kertaa SM-hopeaa.
Simo Toimela hävisi ensimmäisen ottelun, mutta sen jälkeen pelasi platessa pelkkiä voittoja, sijoitus MB-sarjassa oli siten hienosti viides!
2. 14.2. oli Tähti-Squash-hallilla koululaispäivä. Luokkia Kuusankosken Naukion ja Keskustan alakouluista vieraili hallilla yhteensä 6 kpl. 120 innokasta koululaista tutustui squashiin ja kivaa oli! Muutama lupasi tulla mukaan torstain junnuharjoituksiin!
3. Nelinpelit käynnistetään. Tällä kertaa pelipäivä on perjantaisin klo 18:00. Ensimmäinen neluripäivä on tulevana perjantaina 17.2.23. Jos et aikaisemmin ole kokeillut nelinpeliä, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus Chris Clarkin opastuksella. Tervetuloa pelaamaan!