Squashliigan 28.1.23 II-divisioonan Talin kierroksen tulokset

Posted on Posted in Jäsenkirje, Kilpailut, Tiedotteet

KSQ II matkasi 28.1. Helsinkiin 2. Divisioonan kierrokselle. Tämän kertainen kokoonpano oli 1. Esa Naukkarinen 2. Simo Toimela 3. Teemu Tossavainen ja 4. Janika Irjala. Ensiksi vastaan tuli LSQ. Esalla oli vastassaan Lasse Niivuori. Esa voitti vakuuttavalla pelillään ottelun 3-1. Simolla oli vastassaan Luka Penttinen. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat hyvin tiukkoja lukemin 11-8 ja 11-9, lopulta kuitenki Luka voitti ottelun 3-0. Teemulla oli vastassaan Pasi Lehtola. Teemukin onnistui pelaamaan 2 hyvää erää, mutta vastustajan tarkkojen lyöntien takia ottelu päättyi 3-0 Pasin hyväksi. Janikalla oli vastassaan Markus Rämä. Janika pelasi nousujohteisen pelin ja sai joka erässä enemmän pisteitä kuin aiemmassa. Ottelu päättyi kuitenkin 3-0 Markuksen hyväksi.

Päivän toinen vastustaja oli MyyrSq Alpha. Esalla oli vastassa Andy Nelson. Esan maagisen hyvät stopparit kantoivat hänet 3-0 voittoon. Simolla oli vastassaan Kimmo Puukko. Pelin jokainen erä oli hyvin erilainen, toinen erä päättyi 17-15 ja kolmas erä 11-0. Simo voitti ottelun 3-0. Teemulla oli vastassa Juha Ahola. Teemu jatkoi hyvällä tasolla pelaamista, mutta vastustajan hyvät lyöntivalinnat olivat myrkkyä Teemun pelille. Ottelu päättyi 3-0 Juhan hyväksi. Janikalla oli vastassa Richard Õng. Janika ei saanut peliään kulkemaan halutulla tavalla ja hyvästä tsempistä huolimatta ottelu päättyi 3-0 Richardin hyväksi.

Päivästä jäi siis käteen kolme pistettä kahdeksasta.
KSQ II vs LSQ pistein 1-3 ja
KSQ II vs MyyrSq Alpha pistein 2-2.