Keitsi Cup kierroksen nro 10 Espoon tulokset

Posted on Posted in Jäsenkirje, Junioritoiminta, Tiedotteet

Taas on ilo aloittaa peliraportti perinteisesti, eli olipa kiva päivä juniorien Keitsi Cup peleissä Espoossa 13.5.23.

KSQ:ta ja Kouvolaa edustivat jälleen mallikkaasti Hannes Hussi, Jaakko Hirvonen ja Leo Lähde.
Pelureita Esportissa Espoossa oli kaikenkaikkiaan 26, pääosin pääkaupunkiseudulta. KSQ:n pojat menestyivät jälleen hyvin.

Leo oli sijoitettu aloittelijoiden lohkoon ja voitti kaikki pelit puhtaasti 3-0. Kiitosta ja huomiota erikseen sai Leon herrasmiesmäinen pelitapa.  Jaakko pelasi lohkossa C ja eteni aina finaaliin asti. Finaalissa ESRC:n Walle Vuorinen oli vielä vahvempi, mutta Jaakolle hienosti hopeaa! Hannes oli sijoitettu lohkoon B, jossa vastus oli tiukin. Hannes pelasi hienosti ja sai tiukkojen pelien kautta oppia oman pelinsä kehittämiseen. Jännittävin peli oli HSRC:n Rasmus Kettusta vastaan, jossa ratkaisu saatiin vasta viidennessä erässä. Tiukkaa tuomarikeskustelua käytiin neljännen erän ratkaisupalloissa, tällä kertaa Hanneksen tappioiksi. Hanneksen sijoitus B-lohkossa oli neljäs. Hieman lohtua toi pelienjälkeisessä palkintojen arvonnassa onnetar, joka ojensi Hannekselle nappikuulokkeet.

Keitsi Cup kaudelta 2022-2023 pelit on nyt pelattu. KSQ:n juniorit ottivat osaa viidelle kierrokselle. Kivaa oli niin pelureilla kuin myös valmennuksella. Katseet kohdistetaan kauteen 2023-2024, jonne lähdetään taas kesän jälkeen innolla!

Teksti ja kuvat by Keijo Petelius

Leo ja Sai Kadali
Hannes ja Jaakko tauolla molemmilla pelivoitot takana
Hannes vs Markus Johansson MyyrSq, Leo tuomaroimassa